Our Eco-Friendly Products Delight Customers in 30 Countries

Környezetbarát termékeink 30 országban szereznek örömet a vásárlóknak

🌿 A PepMelonnál nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk veletek 2022-es nagyszerű eredményünket! Büszkék vagyunk arra, hogy világszerte 30 különböző országba küldtünk környezetbarát termékeket, több ezer megrendeléssel. 🌍🌱 Mindig öröm számunkra, hogy fenntartható termékeket és ajándékokat kínálunk vásárlóinknak, megkönnyítve számukra, számotokra a környezetbarát életmódot.

🌳 2023-ban a bolygó iránti elkötelezettségünket még tovább erősítjük két új szolgáltatás bevezetésével, amelyek még nagyobb zöld lábnyomot hagynak magunk után. Az első a faültetési kezdeményezésünk 🌳🌱, ahol a Tree-Nationnel együttműködve minden weboldalunkon eladott termékhez fát ültetünk. Még azt is láthatod, hogy a Google Térképen hova ültetik el a fád, és a pontos fafajtát! Ez egy teljesen ingyenes szolgáltatás a vásárlóink számára, és mindannyiunk számára egy nagyszerű módja annak, hogy hozzájáruljunk bolygónk újraerdősítéséhez.

PepMelon plant trees for every product sold on pepmelon.com

🌎 A második új szolgáltatásunk az Ökokosarunk♻️. Amikor megrendelést adsz le nálunk, láthatod a CO2-kibocsátás mennyiségét a szállítási címed és a megrendelt termékek mérete, súlya alapján. Lehetőséged van hozzájárulni ezzel a kisebb összeggel, amely automatikusan elküldésre kerül az EcoCarthoz, ahol az Amazon Rainforest Conservation támogatására fordítják (aktuális kiválasztott projektünk). Ez a szolgáltatás nagyszerű módja annak, hogy ellensúlyozd szénlábnyomod, és hozzájárulj egy méltó célhoz. 

Eco Cart PepMelon CO2 emission Amazon Rainforest Conservation

💚 A PepMelonnál hálásak vagyunk minden környezettudatos vásárlónknak, akik a fenntartható életmód támogatása mellett döntöttek. Nagyra értékelünk téged, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan új környezetbarát termékeket és termékvonalakat fejlesszünk ki, amelyek összhangban vannak értékeinkkel és kielégítik az igényeiteket. Tegyük továbbra is zöldebbé és egyúttal boldogabbá bolygónkat! 

Ha az alábbi listában nem találod országát, ahol tavaly értékesítettünk, rendelj még ma! 🌿

PepMelon sold 30 countries in 2022 eco-friendly products, cork coasters, cute gift ideasAusztrália
Ausztria
Belgium
Bulgária
Kanada
Cseh Köztársaság
Dánia
Finnország
Franciaország
Németország
Görögország
Magyarország
Írország
Izrael
Olaszország
Japán
Lettország
Luxemburg
Málta
Norvégia
Portugália
Puerto Rico
Szingapúr
Szlovénia
Spanyolország
Svédország
Svájc
Hollandia
Egyesült Királyság
Egyesült Államok

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.

Parafa alátétek ajándék dobozban